Условия за доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • Чрез куриерска услуга от трето лице.

Доставката се извършва до офис на куриер или до адрес на потребителя на територията на Република България.
Доставките ще се извършват чрез куриерските услуги на фирма СПИДИ.
Разходите за доставка са съгласно действащите цени на избраната куриерска фирма и се визуализират при оформяне на поръчката.
Разходите за доставка са за сметка на потребителя.
Поръчките се изпращат Пощенски паричен превод – заплаща се на куриера при получаване на пратката.
Изпращането на стоки с Пощенски Паричен Превод освобождава търговеца от задължението да издава фискален бон съгласно Наредба Н – 18. Квитанцията, която получавате от куриера замества касовия бон на търговеца.
Преди изпращане на поръчаната стока, търговецът има право да се свърже с потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчката в случаите, когато потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
Всички направени поръчки се изпращат на следващия работен ден.
Доставката се извършва в срок от 1 до 10 работни дни в зависимост от складовите наличности. При извънредни обстоятелства търговецът си запазва правото да удължава срока на доставката, като своевременно информира за това потребителя.
Поръчаните стоки се доставят срещу подпис.
Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и, и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси или повреди. Ако потребителят не стори това се приема, че доставката е приета без възражения.
При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на потребителя. Потребителят не може да иска възтановяване на цената, ако е отказал да заплати импортните такси или да получи пратката.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.